Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 125
  • Переглядів: 134

Як чиновники погіршують наше життя – Володимир Поперешнюк (Нова Пошта)

Категорія:

Світ:

Держапарат як до війни працював сам на себе, так і під час війни працює сам на себе. Чому чиновникам вигідно в усьому звинувачувати війну? Яка насправді ситуація з українським бізнесом? Що чекає на Україну, якщо чиновники продовжать дерибанити бюджет?

240506popereshnyuk.jpg

Володимир Поперешнюк. Скріншот з відео
Володимир Поперешнюк. Скріншот з відео

Сьогодні у держапарата більше повноважень, більше грошей, а в країні при цьому менше демократії. Люди це сприймають доволі нормально із-за війни, тому що люди бояться. Але у чиновників влади стало більше.

Володимир Поперешнюк вважає, що попри війну потрібно зняти усі заборони. Під час кризи й війни потрібно давати людям більше свободи, в тому числі й економічної, потрібна свобода слова.

Якщо ми хочемо, щоб економіка зростала, потрібно дати людям економічну свободу.

Теперішній владній верхівці не вигідно реформувати податкову систему, яка є дуже складною, заплутаною та корумпованою.

 

Наші інтереси: 

Аналізуємо ситуацію, що склалася в Україні на третій рік повномасштабної війни, коли працездатного населення в Україні, що платить податки, залишилося усього 10 млн. При цьому у нас понад 1 млн різного року чиновників, кількість яких чомусь досі не зменшилася, хоча населення зменшилося. Чиновники утримуються цими платниками податків і не соромляться нараховувати собі під час війни неправомірно високі зарплати, премії, відпускні, на оздоровлення, матеріальну допомогу, а також неефективно використовувати кошти платників податків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи